Wat kost een website?

Websites zijn altijd maatwerk. Een eenvoudige moderne website met max 10 pagina’s incl. een mailformulier in WordPress heeft u al v.a. € 750,00. (WordPress) Uiteraard is er veel meer mogelijk maar dat laten wij u liever zien. De klant is koning en er is veel meer mogelijk dan vaak gedacht wordt. Voor WordPress en Joomla is enorm veel extra software ontwikkeld. Deze extra software heet dan ‘plugin’, ‘extensies’ of ‘module’.  Voordeel is dat deze uitbreiding altijd betaalbaar is. De prijzen voor deze third party plugins ( lees extra software) worden doorberekend. Dat geldt ook voor het installeren en het onderhoud/upgrades in de toekomst

Komen er nog extra kosten bij?

 1. De hosting kost bij ons € 150,00 per jaar, Wij zijn niet de goedkoopste maar wij zorgen dat het server onderhoud door ons wordt uitgevoerd (onze server biedt ook meer mogelijkheden)
 2. Domeinkosten zijn v.a. € 15,00 per jaar (voor een .nl domein )
 3. Wijzigingen onderhoud en uitbreidingen zijn mogelijk tegen ons normale tarief van € 59.50  (of voordeliger met een ticket!)
 4. Elk systeem wat wij aanbieden is een CMS  systeem. U kunt uw website daarmee eenvoudig zelf eenvoudig bijhouden (wij bieden desgewenst een training aan)
 5. Bij elke website op onze eigen server leveren wij verplicht een minimaal ticketsysteem van 4 uur per jaar a € 200,00, daarvoor zorgen wij voor het noodzakelijk onderhoud van uw website

(prijzen excl b.t.w.)

Onze websites zijn altijd:

 • geschikt voor alle browsers, pc’s  en mobiele apparatuur (responsive heet dat).
 • voorzien van de beste templates.
 • voorzien van een eigen backup systeem.
 • voorzien van een uitgebreide editor.
 • voorzien van spambeveiliging en wordfence (spam en Adware beveiliging).
 • voorzien van de laatste WordPress/joomla  NL versie.
 • Voorzien van een beveiligd webmail formulier.

Afbeeldingen en foto’s ‘lenen’ is een riskante zaak.

Afbeeldingen kosten altijd geld. Een plaatje ‘lenen’van het internet kan al snel een boete opleveren van meer dan € 1000,00 per afbeelding. U als eigenaar van de website bent daarvoor altijd verantwoordelijk, niet de websitebouwer. Heeft u zelf afbeeldingen en foto’s, dan is dat aan te bevelen. Heeft u deze niet, dan kunnen deze gekocht worden via ‘stock websites’ De kosten zij altijd voor  de opdrachtgever.